hondenUitlaatservice


Wij rijden maandag t/m vrijdag naar de wei met de Kameraadjes.

 

Wanneer alle honden opgehaald zijn, rijden we naar onze weide in Liempde. Daar mag uw hond samen met de andere honden ongeveer een uur spelen, rennen en snuffelen. Er is altijd vers drinkwater, en met warm weer zorgen we voor voldoende schaduw. Ook kunnen de hondjes afkoelen in de badjes die we neerzetten.

Daarna worden alle honden weer voldaan (en handdoek droog) thuisgebracht.

 

Om uw hond in te kunnen schrijven, moet uw hond allereerst sociaal zijn naar mens en dier. Kan uw hond niet met andere honden overweg? Dan kunnen we uw hond helaas niet meenemen. Wellicht is dan de individuele wandeling iets voor uw hond.

Daarnaast moet uw hond zijn jaarlijkse enting krijgen, en eventueel de kennelhoestenting.

Uw hond moet in uw WA verzekering zijn opgenomen. Meestal is dit het geval, maar vraag het even na voor de zekerheid, om misverstanden te voorkomen. 

 

Nadat we telefonisch of per e-mail contact hebben gehad, en u heeft het inschrijfformulier ingevuld volgt er een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek leer ik u en uw hond kennen, en u weet wie uw hond gaat uitlaten. Ook worden de karaktereigenschappen van uw hond besproken en kunt u uw eventuele wensen aangeven.

Er wordt een sleutelcontract getekend, of u zorgt ervoor dat er iemand is, of dat we bij uw hond kunnen als we hem/haar komen halen. Als dit alles in orde is, kunnen we een afspraak maken voor een eerste kennismaking in de roedel. Dan zien we of uw hond in de groep past. Na deze kennismaking op de wei zullen we wat foto's en een verslagje via whats-app sturen.